Странице

четвртак, 21. јул 2011.

Ice


Najpre da se zahvalim jos jednom, i ovako javno, za moj novi izgled bloga :) Za make over se pobrinula Medena i konacno me resila besomucog kopanja po tutorijalima i pokusavanja da 'obucem' i 'upristojim' svoj blog :) Ne znam kako se vama cini ali ja sam zaista prezadovoljna :)))

Setih se pre neki dan da imam gomilu nakita neuslikanog (dobro, de, vec smo ustanovili da sam lenja po tom pitanju :P) i da bi bila steta da neke komade vide samo oni koji posecuju izlozbe na kojima izlazem :) Ovu narukvicu sam napravila jos u januaru-februaru ali mi je bilo tesko da je slikam zbog boje i sjaja perli pa sam fotkanje odlozila za neki naredni period kada budem bila raspolozena da joj posvetim malo vise vremena. I tako... prodje 6-7 meseci :P Kazu, bolje ikad nego nikad :) Fotografija i dalje nije sjajna ali posluzila je :) Na Facebook-u su me, i vise nego prijatno, iznenadile reakcije. Resila sam da pocenem da prepisujem i sakupljam zanimljive komentare. Evo jednog koji je na mene ostavio poseban utisak:

Snebivljiva Azdaja woow da su princeze iz bajke zaista postojale...ovo bi imale u svojoj kolekciji...
јул 17 у 2:21 пре подне

11 коментара:

  1. slažem se s ovim komentarom, jer ovo je nešto što izgleda kao pravi dragulj :) :)

    ОдговориИзбриши
  2. Kad to kaze neko tako kreativan kao ti reci dobijaju na posebnoj tezini :))) Hvala puno!

    ОдговориИзбриши
  3. Moram da pohvalim izgled bloga, sad je bas u tvom fazonu. Sto se komentara tice, tvoji radovi ih potpuno zasluzuju :)))))

    ОдговориИзбриши
  4. Vrlo lepo!
    Možda se nekada i sretnemo na nekoj izložbi!

    ОдговориИзбриши
  5. super ti izgleda blog! :))

    http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Narukvica je prelepa i definitivno je zaslužila slikanje i svoj post. Izabrala si super ime za nju, baš joj odgovara! :)

    ОдговориИзбриши