Странице

уторак, 9. август 2011.

Africa

Evo, kako sam i obecala, ogrlica koju sam najavila :) Bilo je tesko fotografisati je, ima na sebi nekoliko nijansi ljubicaste boje a vreme nikad losije za fotkanje. Na kraju mi je uskocila u pomoc koleginica Jovanka Djordjevic, i evo, i ovde joj se zahvaljujem :) Njen nakit mozete pogledati ovde. Utrosila sam mesec dana za izradu ove ogrlice ili, oko 30 sati intenzivnog rada. Dizajn je kompletno moj. Sve perlice na njoj su od ceskog stakla (Preciosa), ima na sebi oniks i puno kristala. Teska je oko 100 grama i ima mornarsku kopcu jer jedno ona moze da izdrzi tezinu. Trud se isplatio, sama sam prezadovoljna postignutim a reakcije, kada sam slike postavila na Facebook su vise nego sjajne. Prenosim nekoliko najinteresantnijih komentara ovde :)

Jovanka Djordjevic Jovana, ova ogrlica je stvarno posebna. Dobila je mocno ime kakva je i sama. Bilo mi je zadovoljstvo da bacim na nju jos malo svetla da zablista punim sjajem!

Milka Miric Koliko ljubavi u svakoj perli...sinfonija :)))

Danijela Grujić aj kao sviđa mi se...ali zbog tvojih radova treba da postoji pored "sviđa mi se" i da se klikne na "prelepo je" :)

Natasa Zdravkovic Skidam kapu. Ovo je taaaako kompleksno i taaaaako dobro odradjeno!!! Sve pohvale!!! Odusevljena sam!!!

Sandrina Raičević Petrović Suma sumarum, čuće se draga moja za tebe daleko, navijam iz sve snage. Sećaš se kad sam ti to rekla, ti si moja omiljena umetnica ♥ ♥ ♥ I nije fol ako kažem da se divim svakoj novoj kreaciji, baš se divim!

Maja Ristic ja sam ponosna sto takav talenat potice odakle i ja :) ovo je savrseno! iznad svega autenticno!

 

ALL RIGHTS RESERVED ©

8 коментара: