Странице

уторак, 20. децембар 2011.

Magic night

Malo malo pa ja neazurna ovde :) Ovog puta imam dobro opravdanje :) Osim silnih porudzbina i Mode za poneti na kojoj sam izlagala 9.12. imala sam priliku da svoje radove 15.12. predstavim i na cetvrtom po redu Magic night-u by Vranac Pro Corde. Magic Night je VIP manifestacija zamisljena kao revija i izlozba predloga sta obuci i sta pokloniti za Novu Godinu, namenjena VIP zvanicama i javnim licnostima.











25 dizajnera iz Fonda Dom Dizajna je, pored ostalih, u izlozbenom delu predstavilo svoje radove uz cije modele su se i moje ogrlice savrseno uklopile. Ogrlice su dizajnirane i uklopljene prema modelima koje je dizajnirala Natasa Nebrigic.

Slike sa revija su malo mutne jer mi je bilo jako tesko da slikam iz prvog reda ali nema veze, dovoljno su dobre da prenesu makar delic atmosfere. U revijalnom delu su se predstavile modne kuce Sharry Hill, Alegra, Barbosa, Nesal jeans, Cinema Zinas i jos mnoge druge a neke od licnosti iz javnog zivota su se oprobale i kao manekeni.




Sve u svemu, jedno lepo i interesantno iskustvo. Sada sledi mala pauza sto se izlozbi tice tako da cu se u nekom narednom periodu vise posvetiti novim radovima i blogu. Obecavam :)

Za kraj zelim da vam predstavim nekoliko fotografija koje su napravljene pred sam Magic Night. Odecu je dizajnirala kreatorka Natasa Nebrigic sa kojom planiram nastavak saradnje. Vrlo brzo cete videti o cemu se radi i sigurna sam da ce vam se dopasti :)






Ne zaboravite da posetite portal www.okomode.com, u toku je Nagradna igra. Mozete dobiti sjajne nagrade ostavljanjem interesantnih komentara :)
Do sledeceg citanja...

5 коментара:

  1. Drago mi je zbog tebe, devojčice!
    Radovi su ti savršeni, i ti zaslužuješ sve najbolje<3

    ОдговориИзбриши
  2. Verujem da si na nekim lepim mestima, da uspešno završavaš neke radne zadatke, da si lepo dočekala Novu godinu!
    Verujem da će ti biti uspešna i od srca ti to želim.
    I znam da nisi zaboravila blog, samo si na nekim važnijim i boljim mestima:)

    ОдговориИзбриши
  3. ogrlice su prekrasne pozzzzz posjeti moj blog

    ОдговориИзбриши
  4. mene je oduševila druga ogrlica, apsolutno je neodoljiva :) :)

    ОдговориИзбриши
  5. predobri radovi, oduševljena sam... srećom sjedim inaće bih pala na guzicu (pardon my french) :D

    ОдговориИзбриши