Странице

четвртак, 24. мај 2012.

***Shine***

Da cujem sad, ko kaze da se ne igram bojama? :) Ko kaze da ne koristim crvenu? :) Istina, trebalo je nesto da me pokrene da bi se osmelila da izadjem iz svog ljubicasto-sivog sveta ali nije li poenta u tome da mora postojati nesto sto nas stalno pokrece da bi stvarali nesto novo? :)
Ovog puta je to bila manifestacija Shoes&Shine koja je trebala da bude odrzana 18.-21.5. ali je iz tehnickih razloga odlozena za septembar. Manifestacija je bila najavljena mesecima unazad pa sam imala dovoljno vremena da dobro osmislim sta bi volela da izlozim i da se pripremim, za razliku od prethodnih za koje se obicno nisam namenski spremala vec sam izlagala ono sto u tom trenutku imam posto saznam da sam primljena na konkursu nekoliko dana pred samu izlozbu. Tu se javljao veciti problem u mojoj glavi jer nikada nisam imala da izlozim dovoljno radova od perlica posto za njih treba puno vremena a od izlozbe do izlozbe se jos i neki radovi prodaju i eto mog vecitog "nemam dovoljno". Zapravo nije nikada postojao kolicinski problem vec to da nemam dovoljno radova koje bi ja volela da predstavim, koji prikazuju zapravo moje umece i ono sto najvise volim da radim. Zato sam se od decembra povukla sa izlozbi i marljivo se spremala za jednu :)Zao mi je sto je izlozba morala biti pomerena za septembar ali me je bar dobro motivisala da se pokrenem i sto se tice boja i dizajna :)

5 коментара:

  1. Zadivljena sam.
    Javi kad bude ta izložbica, možda budem imala sreće da imam slobodnog vremena :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Moda :)

    Hvala Neno :)
    Ta izlozba je pomerena za septembar i jos nisam sigurna da li cu tada ucestvovati ali cu svakako obavestiti ako budem isla :) Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. ona prva (pretpostavljam da su narukvice) mi je fantastična, izgleda poput pauna *.*
    ali i ljubičasta, i crvena... svaka čast, ovo je baš umjetničko djelo :D

    ОдговориИзбриши
  4. Jesu narukvice :) U pravu si, prva podseca na pauna, to mi nije palo na pamet :)))) Hvala :)

    ОдговориИзбриши